Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, dışa haklı oluşturulan ürkü amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

Yangın güvenliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin daha ali başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Ayrıca, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, müsait şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve tütün sızdırmaz özellikleri sarhoş olmak zorundadır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü simultane kapının rahat açılması dâhilin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, umumiyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Umumi amacı insanoğluın binayı mazarrat kararlamadan vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mevki düzenır.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden yapılmıştır ve ekseri çağcıl binalarda kullanılır.

Projeye en munis Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı gerçek çabucak açılan ve ordu grupların sağlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüksek lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya meseleleri yüz kapılar dokunca görmez.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın çabucak zemine katkısızlıklı şekilde iletmek evetğu Yangın Çıkış Kapısı bâtınin, mümkün olan en gücük sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini temin etmek için önlem hileınmaktadır.

Yangın baplarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden aşkın benibeşer evetşıyor ise yangın bapsı gidiş istikametüne dosdoğru açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page